COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De marți, transportul public din capitală va circula conform graficului anterior

De marți, transportul public din capitală va circula conform graficului anterior

Despre aceasta a comunicat astăzi, 27 aprilie, primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Astfel, începînd cu ziua de mîine, dacă astăzi nu vor fi pronunțate alte soluții, transportul public din Chișinău va relua lucrul după programul special stabilit anterior, de — dimineața de la ora 05:30 pînă la 10:00 și seara de la 16:00 pînă la 20:00, informează actualitati.md.

”Toate măsurile întreprinse de municipalitate sînt menite să prevină infectarea masivă cu coronavirus, deoarece în capitală riscurile sînt mari. Noi acționăm operativ, spitalele sînt dotate cu tot ce avem nevoie, dar nu ne dorim o creștere substanțială a numărului de bolnavi”, a menționat Ceban.

Amintim că astăzi, 27 aprilie, potrivit deciziei adoptate anterior, transportul public din capitală nu circulă, iar toate cimitirele municipiului sînt închise pentru vizitatori. În general, în întreaga țară, din cauza epidemiei de coronavirus, Ziua Pomenirii a fost amînată la începutul lunii iunie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load