COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De la Parlament, la MAI: Protestul veteranilor continuă

De la Parlament, la MAI: Protestul veteranilor continuă

După ce au protestat în faţa Parlamentului, iar şapte manifestanţi au fost reţinuţi pentru că au încălcat ordinea publică, veteranii războiului de pe Nistru s-au îndreptat la sediul MAI, acolo unde cer demisia ministrului de Interne, Pavel Voicu.

Protestatarii sînt nemulţumiţi de atitudinea poliţiştilor care i-au încătuşat pe veterani, scrie publika.md.

Şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Securitatea Publică, Alexei Grosu, a declarat că toţi cei şapte veterani au fost eliberaţi, după ce au fost audiaţi. Ei riscă să fie amendaţi pentru că au încălcat ordinea publică.


Amintim că, astăzi, veteranii războiului de pe Nistru au protestat în faţa Parlamentului, unde au venit cu o listă de revendicări şi au cerut ca în faţa lor să vină conducerea Legislativului, lucru care nu s-a întîmplat. Totodată, manifestanţii au blocat preţ de cîteva ore o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfînt, în semn de protest.

Spre seară, protestul s-a lăsat cu altercaţii, iar şapte veterani au fost reţinuţi, pentru că au încălcat ordinea publică. Protestatarii intenţionau să instaleze corturi şi să înopteze acolo.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load