TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De Hramul orașului, cei mai buni consumatori ai Termoelectrica se vor alege cu premii

De Hramul orașului, cei mai buni consumatori ai Termoelectrica se vor alege cu premii

SA „Termoelectrica” va oferi trei abonamente gratuite pentru încălzire în cadrul unei tombole organizate de Hramul Chișinăului. La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău conectați la sistemul centralizat de termoficare și fără datorii pentru consumul de energie.

Cîștigătorii vor fi aleși pe 14 octombrie, la standul întreprinderii SA „Termoelectrica”, care va fi amplasat la intrarea în Scuarul Europei din Grădina Publică Ștefan Cel Mare și Sfînt, transmite ipn.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, participanții la concurs trebuie să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare), să declare pe propria răspundere că deține în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul. Să se înregistreze pentru participarea la tombolă și să se identifice cu actul de identitate.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10.00 şi se va încheia la ora 15.50, la standul Termoelectrica. Extragerea cîștigătorilor va avea loc în mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, ora 16.00. Prezența participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată cîștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Cîștigătorii selectați prin tragere la sorți vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut. Deținătorul premiului I nu va plăti pentru încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită în lunile octombrie, noiembrie și decembrie a acestui an. Respectiv, posesorii premiului II și III nu vor achita pentru încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită cîte două (noiembrie, decembrie 2019) și, respectiv, o lună (decembrie 2019).

Tombola organizată de SA „Termoelectrica” este la a III-a ediție. Mai multe detalii despre organizarea tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” doritorii pot afla în Regulamentul care poate fi găsit pe www.termoelectrica.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load