COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De astăzi, problemele din Chișinău pot fi raportate mai simplu

De astăzi, problemele din Chișinău pot fi raportate mai simplu

De astăzi, moldovenii pot anunța autorităţile municipiului Chișinău despre problemele din oraş, la doar un click distanță.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, anunță, astăzi, despre lansarea platformei eu.chisinau.md, metodă prin care municipalitatea își propune să intervină rapid şi să rezolve într-un termen restrîns problemele din comunitate, transmite Noi.md.

„Actualmente, pe lîngă cele două module care au fost testate din luna decembrie, 2019, (iluminare, semafoare şi salubrizare), pe platforma on-line, (inclusiv aplicația mobilă), au mai fost adăugate categoriile: comerț neautorizat; construcții neautorizate; drumuri, gropi și semne rutiere; maidanezi; şi parcuri, scuaruri și spații verzi”, anunță Ion Ceban.


Potrivit edilului, pe portalul eu.chisinau.md sînt prezentate şi domeniile de intervenție a serviciilor municipale responsabile, numărul sesizărilor la care se lucrează, precum şi cazurile soluţionate.

Platforma on-line eu.chisinau.md, a fost lansată în fază de testare la mijlocul lunii decembrie, ca o alternativă a procesului clasic de sesizare a autorităților publice responsabile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load