TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Cursa" înverzirii în capitală: Nastase și Ceban au plantat copaci

"Cursa" înverzirii în capitală: Nastase și Ceban au plantat copaci

În plină campanie electorală, ambii candidați la alegerile locale din capitală au ieșit la plantat copaci cu ocazia Zilei Naționale de Înverzire.

Ion Ceban a ieșit alături de familia sa, iar Andrei Năstase însoțit de cîțiva membri de partid și simpatizanți. De asemenea, ambii au venii cu un mesaj în acest sens pe paginele lor de Facebook.

„Am scos familia pentru a face capitala un pic mai verde. Împreună cu familia am sădit astăzi mai mulți copaci pentru un Chișinău mai verde și mai frumos. Participăm cu plăcere la Ziua Națională de Înverzire în fiecare an. În perioada aprilie-octombrie echipa noastră participă practic în fiecare week-end la diferite activități de salubrizare și plantare a arborilor în diferite zone ale orașului. Cred cu fermitate că fiecare trebuie să contribuim la înverzirea Chișinăului care a pierut în ultimii ani o bună parte din spațiile verzi, din cauza neglijenței sau a intenției rele a autorităților. Astăzi parcurile și fîșiile forestiere ale capitalei nu arată așa cum ne dorim cu toții. E nevoie de voință politică, angajament, responsabilitate și bani pentru a schimba lucrurile și eu asta voi face.


Zonele verzi vor deveni mai bogate și mai îngrijite. Chișinăul își va recăpăta faima de oraș verde”, a scris Ion Ceban.

„De Ziua Națională de Înverzire a Plaiului, am participat la o acțiune de salubrizare în parcul ”La Izvor”, iar mai apoi împreună cu colegii ne-am alăturat inițiativei de plantare a arborilor în fîșia de protecție a rîului Bîc care face parte din Campania Natională „Un arbore pentru dăinuirea noastră". Voi pleda întotdeauna pentru un mediu sănătos de viață și voi face tot ce ține de mine pentru un oraș curat și plăcut ca aspect”, se arată în postarea lui Năstase.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load