COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum vor fi mulțumiți învățătorii pentru contribuția în dezvoltarea platformei educatieonline.md

Cum vor fi mulțumiți învățătorii pentru contribuția în dezvoltarea platformei educatieonline.md

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a semnat astăzi certificate de mulțumire, care vor fi înmînate cadrelor didactice care au contribuit la elaborarea lecțiilor de pe platforma online – educatieonline.md.

”Este un semn de mulțumire pentru efortul depus, atunci când au răspuns nouă și ne-au ajutat la transformarea acestei idei într-un proiect național și poate chiar internațional, având astăzi, milioane de vizualizări”, a menționat el.

Ion Ceban a amintit că în luna martie, anul curent, împreună cu o echipă de entuziaști, primăria Chișinău a început crearea unei noi platforme online - educatieonline.md, care astăzi a devenit un proiect de succes.


”Din start, mi-am propus ca la această platformă să aibă acces nu doar copiii din Chișinău, iată de ce sunt mândru pentru munca fiecărei persoane care a făcut parte din echipă”, a subliniat Ion Ceban.

Este de menționat că la prima etapă de dezvoltare a proiectului au fost înregistrate circa 2500 de lecții video cu peste 3000 de activități interactive pentru copii, profesori și părinți. În cea de-a doua etapă a proiectului Educațieonline, conținutul va fi îmbunătățit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load