COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum poți obține dreptul de a vinde pe străzile Capitalei. Primăria vine cu unele detalii (DOC)

Cum poți obține dreptul de a vinde pe străzile Capitalei. Primăria vine cu unele detalii (DOC)

Primăria municipiului Chișinău anunță despre elaborarea și prezentarea publică a proiectului Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău.

Proiectul are drept scop realizarea Planului de Implementare a Conceptului privind desfășurarea comerțului ambulant stradal în or. Chișinău și prevede stimularea comerţului ambulant organizat, modern și transparent, dar și dezvoltarea concurenței loiale.

Documentul elaborat de către autorități stabilește modul în care vor fi organizate licitațiile, condițiile de participare la licitație, modul și condițiile de desfășurare a acestora, dar și gestionarea resurselor financiare obținute în urma licitațiilor, transmite tv8.md.


Prezentarea publică a proiectului Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, va avea loc, vineri, 14 august a.c., în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43).

La discuții sînt invitaţi reprezentanții instituțiilor publice și private interesate, dar şi reprezentanții societății civile.

Sugestiile și comentariile pe marginea proiectului pot fi prezentate persoanei responsabile – Gr. Veverița, șef secție DGCAPPS (dc@pmc.md, tel.: (022) 221955), pînă pe data de 14 august 2020, ora 17:00.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load