Cum circulă la această oră transportul public în capitală

Cum circulă la această oră transportul public în capitală

La această oră, pe străzile din capitală se circulă în regim de iarnă, anunţă Primăria Municipiului Chişinău. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, iar în această dimineață au ieșit la linie 300 de troleibuze și 97 de autobuze, notează NOI.md.


Avînd în vedere ninsoarea căzută în primele ore ale dimineţii, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a solicitat Regiei „Exdrupo” şi Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare să intervină în teren la deszăpezirea străzilor, a trotuarelor şi să împrăştie material antiderapant.


La această oră, angajații Regiei „Exdrupo” acţionează cu 10 autospeciale şi împrăştie material antiderapant. Se intervine prioritar pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public, în sensurile giratorii şi pe drumurile în pantă. În funcție de condiţiile meteo, va fi majorat numărul utilajelor care vor ieşi în teren. Se va lucra în regim nonstop, pentru a asigura curăţarea străzilor. 


În acelaşi timp, Direcția locativ-comunală intervine deja cu 10 utilaje HACO la curăţarea trotuarelor.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load