Cum a reușit să scape de un dosar penal șoferița „criminală”

Cum a reușit să scape de un dosar penal șoferița „criminală”

Svetlana Ungureanu, șoferița care a provocat accidentul rutier de pe strada Alba Iulia, soldat cu un deces și 18 răniți, a fost anterior ajutată de procurori să scape de un dosar penal pentru huliganism.


Aceasta a fost bănuită că a înjurat și bătut o femeie, pe teritoriul unei grădințe din sectorul Râșcani al Capitalei, în prezența unor copii  și educatori. Ungureanu era atunci studentă, în anul cinci a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, scrie anticorupție.md.


Acest caz ne-a fost relatat de către avocatul Vadim Ciobanu, fost ofițer de urmărire penală, care a investigat dosarul. Potrivit materialelor prezentate de fostul polițist, incidentul a avut loc la 2 octombrie 2010. Svetlana a venit să își ia fiul de la grădiniță și a intrat cu automobilul în curtea instituției. O mamă ce venise să își ia fiica acasă i-a făcut observație. Drept reacție, Svetlana Ungureanu a început să o înjure și să o lovească cu pumnii și picioarele, încât femeia și-a pierdut echilibrul și a căzut.


Potrivit datelor din dosar, victima s-a ales cu comoție cerebrală și mai multe leziuni. „Avea vânătăi, zgârieturi. Martorii au declarat că a fost bătută fără milă de Ungureanu. Ultima a declarat la interogatoriu că s-ar fi apărat, dar nu avea nicio leziune. Svetlana avea un comportament arogant, era încrezută în sine”, ne-a declarat Ciobanu.


Citiți continuarea pe anticorupție.md.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load