COVID-19 în MOLDOVA

Control neașteptat la o unitate de preparare a sushi din capitală

Control neașteptat la o unitate de preparare a sushi din capitală

După ce la sfîrșitul lunii mai pe rețele sociale au apărut mai multe postări cu privire la modul în care este preparat peștele în formă crudă (sushi) la un agent economic, Direcția municipală Chișinău pentru Siguranța Alimentelor Chișinău a efectuat control inopinat la unitatea de alimentație publică sus menționată.

Potrivit unui comunicat al ANSA, în timpul verificării au fost constatate mai multe neconformități ale cerințelor sanitare și încălcări ale reglementărilor siguranței alimentelor.

Conform procedurii oficiale de control, specialiștii DMSA au întocmit un Proces-verbal de constatare, Proces-verbal cu privire la contravenție în baza încălcărilor constatate și au emis prescripții privind înlăturarea neconformităților constatate.


Direcția Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău anunță că va verifica unitatea dată în termenul stabilit, cu privire la conformarea la normele legale, iar în caz de constatare a neîndeplinirii prescripțiilor va aplica măsuri în conformitate cu legislația în vigoare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load