COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Construcția problematică de pe str. Mircea cel Bătrîn: Investitorii le cer socoteală autorităților

Construcția problematică de pe str. Mircea cel Bătrîn: Investitorii le cer socoteală autorităților

Reprezentanții companiei de construcții „Braus Imobiliare” au revenit în fața consilierilor municipali. Investitorii sînt nemulțumiți de decizia de suspendare a lucrărilor de construcție a blocului de locuit din strada Mircea cel Bătrîn 13/2.

Potrivit reprezentanților companiei, pînă la această etapă a fot investită în construcție suma de circa 6,3 milioane de euro, notează Noi.md cu referire la agora.md.

Mai mult, în sala de ședință unde s-au adunat consilierii municipali, au venit și persoane care se plîng că au investit bani în achiziționarea apartamentelor din blocul în construcție.


„Oamenii riscă să rămînă fără locuințe. Solicităm să vă implicați nu doar prin suspendarea lucrărilor. Din cauza grupurilor cu interese meschine se încearcă preluarea activelor companiei”, a menționat unul dintre reprezentanții companiei de construcții „Braus Imobiliare”.

Primarul general Ion Ceban a dispus ca discuțiile să continue într-un grup restrîns dintre viceprimarul de ramură Ilie Ceban și reprezentanții Direcțiilor juridice și arhitectură.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load