Conducătorii auto atenţionează poliția asupra unei probleme importante (FOTO)

Conducătorii auto atenţionează poliția asupra unei probleme importante (FOTO)

Conducătorii auto atenționează poliția unei alte probleme importante în capitală – vizibilitatea slabă a semnelor "cedează calea" la intersecția în formă de T a străzilor Gheorghe Caşu și Malina Mică și a altor zone, motiv pentru care, în această zonă, se întîmplă adesea situații de avarie, transmite Noi.md.

Unul dintre utilizatori a atras atenția asupra faptului că semnul rutier „Cedează calea”, instalat pe strada Malina Mică înainte de a ieşire pe strada Gh. Caşu, este complet ascuns de arbuştii care au crescut acolo. Ca urmare, șoferii care se deplasează pe strada Malina Mică, nu văd semnul și intră fără ezitare pe drumul principal Gheorghe Caşu, considerînd că transportul din strînga, care merge pe strada Gheroghe Caşu, trebuie să le cedeze în conformitate cu regula „interferențe din dreapta”. Iar șoferii care merg de-a lungul străzii Gh. Caşu sînt siguri că ei au prioritate, deoarece se deplasează pe drumul principal, ceea ce este confirmat de semnul „Drum principal", atîrnînd pe str. Gheorghe Caşu în fața acestei intersecții.

Pentru a evita accidentele, șoferii solicită poliției să acorde atenție acestei circumstanțe. Aceștia atenţionează că indicatorul este uzat, iar vopseaua şi elementele reflexive de pe el sînt aproape complet deteriorate.

„Cred că în Chişinău există cîteva locuri cu astfel de probleme. Astfel de „fleacuri" pot duce la accidente grave cu pierderi de vieți omenești, mai ales pe timp de noapte”, a menţionat internautul Eduard Iurievici.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load