Codreanu, despre fenomenul „Chirtoacă e de vină”: În fiecare groapă din oraș e adevăr

Codreanu, despre fenomenul „Chirtoacă e de vină”: În fiecare groapă din oraș e adevăr

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, spune că fenomenul „Chirtoacă e de vină”, creat pe timpul cînd Dorin Chirtoacă a fost la cîrma Chișinăului, este „un adevăr în fiecare literă și groapă din oraș”. Codreanu a mai adăugat că timp de 10 ani orașul nu s-a dezvoltat și se datorează fostei conduceri.


Fiind întrebat dacă îl va sprijini pe Dorin Chirtoacă la următoarele alegeri locale, Codreanu a răspuns categoric „Nu”.


„Nu. Eu nu am decît să-l felicit pentru curaj și să-i urez succes în campanie electorală. Eu cred că Chirtoacă a avut votul de încredere al cetățenilor, dar a demonstrat un eșec total. „Chirtoacă e de vină” - în fiecare literă și groapă de oraș e adevărat”, a declarat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.


De asemenea, Codreanu a mai adăugat că nu este decis dacă va candida la alegerile pentru funcția de primar al capitalei. Iar motivul pentru care este activ în ultima perioadă, unde mai multe voci spun că se pregătește de alegerile locale, edilul a negat acest fapt.


„Eu nu știu dacă voi candida, nu am luat o decizie finală. Se aventurează mulți în campanie electorală, dar ulterior nimic nu se rezolvă. Eu cred că e timpul să se discute despre un oraș ca și capitală europeană. Și se vede după oameni, turiști, afaceri. Iar dacă fac anunț la presă că merg să acopăr un șantier de lucru, presa poate să nu vină, iar unicul canal prin care pot să comunic rămîne facebook-ul. Iar ceea ce ați observat că sînt activ în ultima perioadă este pentru că realizăm bugetul”, a mai adăugat Codreanu.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load