Codreanu cere socoteală celor de la Autosalubritate: Nu poți bloca 6 străzi pentru 2 crengi

Codreanu cere socoteală celor de la Autosalubritate: Nu poți bloca 6 străzi pentru 2 crengi

După ce, vineri, centrul capitalei a fost blocat din cauza unor crengi, astăzi, Ruslan Codreanu a cerut explicații celor de la Autosalubritate.

Primarul general interimar al capitalei a precizat că angajații Regiei Autosalubritate au blocat șase străzi pentru a evacua două crengi adunate în urma curățirii copacilor. Acesta a criticat felul în care s-au făcut lucrările și a cerut muncitorilor să evacueze crengile dimineața devreme sau în zilele de odihnă.

„Să blochezi 6 străzi în centrul orașului pentru că au de evacuat două crengi, este o crimă. Cînd îi fac observație șoferului tractorului să retragă mașina ca să poată elibera traficul, iar el strigă la mine - este urît. Orice șofer de pe stradă avea dreptul să-i zică. Nervozitatea și tensiunea în rîndul șoferilor crește, iar noi, în loc să-i ajutăm, îi blocăm în trafic. Am zis să interveniți dimineața, sîmbătă, duminică, nu să blocați arterele capitalei”, a spus Ruslan Codreanu.

Totodată, edilul a specificat că o situație asemănătoare a fost înregistrată săptămîna trecută cînd două troleibuze au oprit unul lîngă celălalt, iar șoferii acestora s-au pus la vorbă în timp ce alți conducători auto se vedeau nevoiți să înconjoare vehiculele.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load