Codreanu a depus actele pentru înregistrarea cadidaturii sale la alegerile din Chișinău

Codreanu a depus actele pentru înregistrarea cadidaturii sale la alegerile din Chișinău

Fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău, pentru înregistrarea grupului de inițiativă, care va colecta semnături de la orășeni, pentru candidatura sa, la șefia Capitalei.

Potrivit legislației electorale, candidații independenți care aspiră la funcția de primar al municipiului sînt nevoiți să colecteze 12 mii de semnături pentru a putea fi înregistrat în cursa electorală.

„Mă aflu aici alături de colegii mei pentru a înregistra grupul de inițiativă, care urmează să colectăm 12 mii de semnături pentru a putea fi înregistrat în cursa electorală. Noi sîntem ferm convinși că vom reuși să adunăm aceste semnături și ne vom încadra în termenii legali. Ne propunem ca pînă la 14 septembrie să avem colectate aceste semnături, întrucît pe 19 septembrie este data limită”, a spus Codreanu după depunerea pachetului de documente.

Amintim că, tot astăzi, socialistul Ion Ceban a depus actele pentru a putea fi înregistrat oficial în cursa pentru șefia Capitalei.   

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load