COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

CNA, cu ochii pe ilegalitățile de la Piața Centrală

CNA, cu ochii pe ilegalitățile de la Piața Centrală

Starea de la Piața Centrală este una deplorabilă, iar noul director interimar are foarte multe de făcut. Declarația aparține primarului general al capitalei, Ion Ceban, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Пятница” de la RTR Moldova. Acesta a menționat că noua conducere are sarcina ca timp de 2 luni să vină cu un plan de dezvoltare a Pieței Centrale.

Mai mult, Ceban a mai adăugat că municipalitatea a trimis CNA-ului și Procuraturii Generale mai multe informații despre încălcări și potențiale acte de corupție, scrie noi.md cu referire la moldova24.info.

Obiectivul auditului – extirparea corupției, aducerea în cadrul legal a proprietăților, pentru că o parte mare de teritoriu a fost privatizat prin scheme obscure. Așteptăm de la CNA și Procuratură un răspuns în acest sens”, a declarat Ceban.


Amintim că acum câteva zile, primarul general al capitalei a făcut o vizită Î.M. „Piața Centrală”, unde l-a prezentat pe noul director interimar, Ion Pîntea. Între timp, Primăria Chișinău urmează să facă un concurs, pentru a selecta un nou director.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load