COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

CMC ar putea pierde două terenuri. Detalii

CMC ar putea pierde două terenuri. Detalii

Consilierii municipali ai Platformei DA susțin că două terenuri, cu suprafaţa de 1,384 ha şi, respectiv, cu suprafaţa de 0,2133 ha, ambele amplasate pe bd. Ștefan Cel Mare colț cu strada Ismail, învecinate cu imobilul ce aparține SA „Magazinul Central Universal „Unic” ar putea trece ilegal în proprietatea administrației centrului comercial „Unic”.

Potrivit consilierei Alionei Mandatîi, terenurile ar costa circa 60 milioane lei. Aceasta a prezentat în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău o schemă prin care funcționari din cadrul Primăriei municipiului Chișinău și Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare (DGAURF), în lipsă de temei legal, ar fi eliberat unui agent economic acte permisive pentru proiectare și construcție pe loturi de teren aflat în proprietate municipală, în centrul capitalei, fără ca acesta să dețină în proprietate terenurile respective sau să aibă stabilite relații funciare, fără a organiza și a petrece licitație publică, transmite zdg.md.

Este vorba despre două loturi de teren cu suprafaţa de 1,384 ha şi cu suprafaţa de 0,2133 ha, ambele amplasate pe bd. Ștefan cel Mare colț cu str. Ismail, învecinate cu imobilul ce aparține SA „Magazinul Central Universal „UNIC”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load