COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Clădire transformată în gunoiște, în centrul capitalei. Ce riscă proprietarul

Clădire transformată în gunoiște, în centrul capitalei. Ce riscă proprietarul

Proprietarul clădirii de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, care a fost transformată într-o adevărată gunoiște, va fi tras la răspundere.

Anunțul a fost făcut de vicepretorul de Buiucani, Vadim Brînzaniuc. Potrivit funcționarului, acesta este primul caz cînd a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenție unui proprietar care deține un imobil în centrul istoric al Chișinăului, dar care nu are grijă de proprietatea sa, notează agora.md.

„Ba mai mult, proprietarul a admis transformarea imobilului în loc de acumulare a deșeurilor. Adevărată gunoiște neautorizată în nucleul istoric al orașului. Vom solicita Comisiei administrative să aplice amendă maximă, de 9.000 de lei. Și vom merge pe sancțiuni pecuniare față de toți cei care dețin proprietăți, dar uită să întrețină imobilele respective”, a anunțat vicepretorul de Buiucani, Vadim Brînzaniuc.


Anterior, serviciile municipale au pasat responsabilitatea de la unul la altul, spunînd că locuința a fost abandonată de mai mulți ani de proprietarul care se află la muncă în străinătate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load