Cîteva străzi din capitală vor fi închise timp de două luni: Motivul

Cîteva străzi din capitală vor fi închise timp de două luni: Motivul

Pe parcursul lunilor iunie-iulie 2019, va fi întrerupt traficul rutier pe strada Armenească, pe tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare menajer-fecaloidă.


Astfel, în perioada 03-26 iunie 2019, va fi întrerupt traficul rutier pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și A. Șciusev; în perioada: 21.06 -20.07.2019 - pe str. A. Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile: Armenească și Bulgară și în perioada: 20.07 - 31.07.2019, pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. A. Mateevici și A. Bernardazzi.   


Pe durata executării lucrărilor menționate pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:


Ruta de microbuz nr. 192, de pe str. A. Mateevici, pe str. Bulgară, str. A. Șciusev, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.


În altă ordine de idei, mai informăm că în perioada 03.06-18.07.3019, S. A. „Termoelectrica” va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt și str. Negreșteni, iar S. A. „Apă Canal” va efectua lucrările de pozare a canalizării menagero-fecaloide pe str. Podul Înalt.


Astfel, avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor de reparație a rețelelor, în perioada de referință, va fi suspendat traficul rutier pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt - str. Negreșteni, precum și pe str. Podul Înalt.


Itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:


Autobuzele de pe rutele: nr. 24, nr. 31 și nr. 38:


Tur - de pe str. Ismail  pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.


Retur: - pe aceleași trasee.


Microbuzele de pe rutele: nr. 113, nr. 131, nr. 169 și nr. 191:


Tur - de pe str. Ismail pe str.  Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.


Retur: - pe aceleași trasee.


Durata timpului de călătorie spre centrul urbei și retur pe traseul de ocolire a rutelor de autobuz suburbane nr. 24, nr. 31 și nr. 38 se va majora cu 20-25 min.


Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load