COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîte sesizări au fost transmise online către Primăria Chișinău

Cîte sesizări au fost transmise online către Primăria Chișinău

Platforma „eu.chisinau.md” continuă să primească sesizările chişinăuienilor în legătură cu problemele Capitalei.

Prin intermediul acesteia, autorităţile municipale pot afla despre problemele existente şi pot veni cu soluţii, a declarat Adrian Talmaci, secretar-interimar al Consiliului Municipal Chișinău, transmite IPN.

În cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Adrian Talmaci, a menţionat că, pînă în acest moment, au fost înregistrate peste 600 de sesizări, care au fost redirecţionate spre subdiviziunile responsabile. Din acestea, peste 400 de sesizări sînt în lucru, iar 200 de probleme sesizate au fost soluţionate.


Potrivit secretarului CMC, cele mai multe sesizări vizează drumurile din capitală, construcţiile neautorizate, iluminarea străzilor, maidanezii şi evacuarea deşeurilor. Utilizatorul care raportează o problemă are posibilitatea de a-şi păstra anonimatul.

De la începutul anului curent, Primăria municipiului Chişinău a lansat programul electronic eu.chisinau.md, unde utilizatorii pot raporta, în timp real, despre problemele cu care se confruntă, cu posibilitatea de a monitoriza sesizarea electronică pe care a depus-o. Ulterior, preturile de sector, în colaborare cu subdiviziunile primăriei, sînt responsabile să întreprindă acţiuni în vederea soluţionării problemei respective.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load