COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîte blocuri din capitală se află în carantină

Cîte blocuri din capitală se află în carantină

Poliția Capitalei a monitorizate șapte blocuri locative din Chișinău plasate în carantină pe timp de epidemie COVID-19.

Locatarii respectă regimul de autoizolare, iar un bloc din sectorul Buiucani a ieșit din carantină, informează pretorul Vadim Brînzaniuc la ședința operativă a Primăriei din 21 aprilie.

Poliția capitalei a monitorizat șapte blocuri care se află în regim de carantină, amplasate pe străzile V. Cheltuială, Alba-Iulia, Mircești, Ciorescu, Stăuceni și străzile Albișoara și Studenților. Potrivit oamenilor legii, locatarii au respectat întocmai rigorile impuse de autorități așa încît nu au fost constatate încălcări.

În cadrul ședinței primăriei din 21 aprilie, pretorul sectorului Buiucani al capitalei, Vadim Brînzaniuc a ținut să anunțe că unul din blocuri a ieșit din carantină. Mai exact, clădirea amplasată pe strada Alba Iulia. Aceasta în condițiile în care de la 4 aprilie nu au fost înregistrate cazuri noi de infecție.


Miercuri urmează să iasă din carantină și locatarii din blocul situat pe strada V. Cheltuială din sectorul Centru al capitalei. Aici localnicii sînt în carantină din data de 8 aprilie.

Pînă la 21 aprilie în Chișinău au fost confirmate 730 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Dintre acestea 13 cazuri s-au soldat cu decesul pacienților. Alte 169 de persoane s-au tratat definitiv. La evidența autorităților, sub supraveghere se află 17.290 de locuitori ai Chișinăului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load