COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cît va costa reparația unei treceri subterane din capitală

Cît va costa reparația unei treceri subterane din capitală

Reparaţia pasajului de la intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail din centrul capitalei va costa cel puțin un milion de euro.

Viceprimarul de Chișinău, Victor Chironda, a declarat astăzi, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor primăriei, că municipalitatea nu are mijloace financiare pentru a repara pasajele din oraș.

„Repararea pasajului de la intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail va fi realizată ca parte a unui parteneriat public-privat. Potrivit autorităților, costul minim al lucrării este de un milion de euro", a spus Chironda, transmite NOI.md cu referire la moldpres.md.


Reamintim, mai devreme, primarul municipiului Chișinău a semnat o dispoziție prin care se solicita încetarea activităților agenților economici din acest pasaj pentru a începe lucrările de reparații.

Prezent la ședință, președintele fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate din Consiliul Municipal, Vasile Grădinaru, a solicitat organizarea unei şedinţe speciale pentru a discuta situația.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load