COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Circulaţie rutieră interzisă pe bulevardul Dacia din capitală

Circulaţie rutieră interzisă pe bulevardul Dacia din capitală

În perioada 02.08.2019, ora 19:00 - 05.08.2019, ora 05:00, va fi întrerupt traficul rutier pe bd. Dacia, pe tronsonul: str. Teilor- bd. Traian, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor la rețelele edilitare pe bd. Dacia, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt pe bd. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit;


Ruta de troleibuz nr. 22 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia (viaduct) pe str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit; retur - pe traseul stabilit;

Traseul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 23 și al liniilor de microbuz nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185 în direcția spre bd. Traian se stabilește pe carosabilul central al bd. Dacia (cu excluderea stației transportului public „str. Teilor").

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load