COVID-19 în MOLDOVA

Circulația transportului public se modifică. Află detalii

Circulația transportului public se modifică. Află detalii

În perioada: 20 august 2020 – 29 august 2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Constantin Tănase și bd. Grigore Vieru, tronsonul cuprins între: str. Alexandr Pușkin și str. Ierusalim.

Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de canalizare.

Astfel, în perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

· Itinerarul rutelor de troleibuz nr.7 și nr.10se scurtează: pînă la str. Albișoara, stația „Circul”.

· Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 12 și nr. 25 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseele stabilite.

· Itinerarul rutei de troleibuz nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, str. Bogdan Voievod, str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

· Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 16 și nr. 32 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

· Itinerarul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

· Itinerarul rutelor de microbuz nr. 116, nr. 138 și nr. 162 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.


Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load