COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd ar putea fi votat proiectul privind procurarea de autobuze noi pentru Chișinău

Cînd ar putea fi votat proiectul privind procurarea de autobuze noi pentru Chișinău

Primarul general Ion Ceban mizează pe responsabilitatea și maturitatea politică a consilierilor din CMC, cu privire la procurarea de autobuze noi pentru capitală. Potrivit edilului, locuitorii au nevoie de aceste unități noi. Declarațiile au fost făcute în această dimineață în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

„Eu astăzi am văzut că este mult mai multă lume. Este tot efectivul de transport este pe rute. Am sute de solicitări din suburbii ca să fie redirecționat transportul mai mult.

Avem nevoie urgent de unități de transport. Vrem ca la 1 septembrie să avem mult mai multe unități de transport în Chișinău. Am pierdut prea mult timp. Sper ca toți consilierii să dea dovadă de responsabilitate și maturitate politică. Nu eu am nevoie, dar au nevoie oamenii. Oamenii au nevoie de transport public, de calitate, confortabil, care să ajungă la acele mai îndepărtate destinații în Chișinău. Toți cei 18 viceprimari au trimis solicitări, iar eu mă alătur”, a punctat edilul.


Proiectul cu privire la procurarea autobuzelor va fi propus pe 19 mai în ședința CMC.

Amintim că în martie curent, primarul Ion Ceban a propus procurarea de autobuze, însă CMC a refuzat oferta. Edilul capitalei a catalogat acest fapt ca fiind interese politice din partea unor fracțiuni din CMC.
Pricizăm că municipalitatea are nevoie de 200 de autobuze noi, 25 de troleibuze articulate și 30 nearticulate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load