COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chişinăuenii pot alege unde să fie amplasate gheretele "estivale"

Chişinăuenii pot alege unde să fie amplasate gheretele "estivale"

Locuitorii capitalei sînt îndemnaţi să se expună referitor la subiectul amplasării punctelor de comercializare a băuturilor răcoritoare și a înghețatei pe durata perioadei estivale.

Primăria municpiului Chișinău propune ca pe 40 de locații să fie amplasate punctele de comercializare a băuturilor răcoritoare, îngheță, ceai și cafea.

Gheretele de profil urmează să fie instalate doar în parcuri și scuaruri, în centrul Chișinăului și în sectoare, să vîndă doar băuturi răcoritoare şi îngheţată și să activeze în perioada 1 iunie - 31 octombrie. Pe străzile principale este interzisă amplasarea chioșcurilor cu înghețată și ceai/cafea, inclusiv în perioada de vară.


Amplasarea gheretelor în parcurile și scuarurile din capitală urmează să fie distribuită astfel:

Scuarul Catedralei Metropolitane „Nașterea Domnului" - 4 gherete

Grădina Publică „Ștefan Cel Mare și Sfînt" - 4 gherete

Parcul "Valea Morilor" - 14 gherete

Parcul "Valea Trandafirilor" - 12 gherete

Parcul "La Izvor" - 6 gherete

Parcul "Alunelul" - 1 gheretă

Parcul "Dendrariu" - 4 gherete

Chișinăuenii sînt chemați să-și expună opiniile despre necesitatea amplasării gheretelor pe timp de vară în parcurile din oraș: dacă „DA", atunci cît de multe ar trebui să fie? Care ar fi cele mai reușite locații pentru amplasarea punctelor de comercializare a băuturilor răcoritoare și a înghețatei: doar la intrările în parcuri sau și pe alei?

Participanții la sondaj urmează să expedieze părerile lor pînă duminică, 19 mai 2019, pe adresa de e-mail drp@pmc.md, cu specificația „sondaj gherete în parcuri". Totalurile vor fi făcute publice luni, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load