Chişinăuenii au participat activ la curăţenia generală de sîmbătă

Chişinăuenii au participat activ la curăţenia generală de sîmbătă

Peste 1900 de persoane au participat sîmbătă, 20 aprilie, la acțiunea municipală de salubrizare „Curățenia generală a curților de blocuri".


Astfel, serviciile municipale de profil, simpli cetățeni, reprezentanții sectorului asociativ și studenți au participat la acțiuni de salubrizare și amenajare a curților, terenurilor de joacă pentru copii, precum și la curățare zonelor verzi din preajma blocurilor, fiind evacuate 56 curse de deșeuri.


Primarul general interimar a mulțumit cetățenilor pentru implicare și efortul depus în cadrul acțiunii de salubrizare, pentru a avea un oraș curat către Sărbătorile de Paști.


Totodată, Ruslan Codreanu a făcut apel către locatarii din zonele rezidențiale, îndemnîndu-i să încheie contracte privind evacuarea deșeurilor, cu Î.M. „Autosalubritate", pentru evita dublarea activităților serviciilor municipale specializate.


„Spre exemplu, pe str. Trifan Baltă cetățenii aruncă deșeurile pe spațiile verzi din vecinătate, iar municipalitatea trebuie să intervină de fiecare dată pentru a le colecta și evacua", a spus edilul-șef.


Evenimentul de sîmbătă este cea de-a treia acțiune cu participarea comunității, în cadrul Campaniei municipale de salubrizare de primăvară. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load