TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chirtoacă, lovit de Țîcu cu piciorul

Chirtoacă, lovit de Țîcu cu piciorul

Dorin Chirtoacă susține că a fost lovit de Octavian Țîcu în spate, după o emisiune în care au discutat despre alegeri. Liberalul spune că minim 4 persoane au văzut cum s-a întîmplat totul și pot confirma că incidentul într-adevăr a avut loc.


Dorin Chirtoacă apune că lovitura a venit după un schimb de replici pe care l-a avut cu Octavian Țîcu, după încheierea unei emisiuni la care au participat ambii.


„...am mers, tradițional, și am strîns mîna parcipanților la emisiune, A. Țăranu și O. Ticu, precum și moderatorului, Vasile Munteanu, și producătorului, Zina Cerchez. Atunci cînd l-am salutat pe O. Ticu, deși am dat mîna unul cu altul, am văzut ca el a întors capul, demonstrativ, în altă parte, moment în care i-am spus: “Mai uită-te în ochii celui cu care dai mîna, domnule Țîcu!”. Replica dumnealui a fost: “Mergi acolo înainte, bulică (de fapt cuvîntul era cu litera “p”). I-am replicat: “Ești o jigodie”, și m-am îndreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu”, a relatat acesta.Liberalul a mai adăugat că s-a abținut să-i răspundă în același mod lui Octavian Țîcu și că a scris despre cele întîmplate pentru că are minim 4-5 martori și pentru a evita distorsionarea informației.


Octavian Țîcu nu a răspuns, deocamdată, acuzațiilor în adresa sa.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load