COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chironda spune cine se face vinovat de criza transportului public din capitală

Chironda spune cine se face vinovat de criza transportului public din capitală

Astăzi în cadrul unei excursii viceprimarul, Victor Chironda a prezentat presei situația dezastruoasă a Parcului Urban de Autobuze, și acest lucru se întâmplă cu o zi înainte de ședința CMC-ului, unde va fi discutată inițiativa de procurare a autobuzelor din Belarus, a primarului Ion Ceban.

Chironda spune că de starea dezastruoasă în care ajuns Parcul Urban de Autobuze se fac vinovate fostele conduceri ale primăriei capitalei.

„Este nevoie de multe investiții la moment ca să putem în câțiva ani să reabilităm această întreprindere. Investițiile trebuie făcute în primul rând în parc, unități, utilaje și spațiile în care se lucrează, în blocul adiministrativ, vedeți ce dezastru este”, a spus Chironda.

Viceprimarul insistă că cea mai rapidă și ieftină ieșire din situație în rezolvarea problemei lipsei transpotului public, este achiziționarea și asamblarea autobuzelor din Belarus, deoarece transportul pe diesel, este cel mai accesibil.


„Ne propunem să achiziționăm aceste autobuze sub forma asamblării lor aici și asta este la moment soluția cea mai rapidă și cea mai ieftină. Eu nu știu dacă cineva are o soluție mai rapidă cu bani mai puțini să cumpere autobuze. Dacă vorbim de asamblare nu putem să asamblăm autobuze, decât cele din Belorus, acesta este acordul pe care noi îl avem”, a menționat Chironda, specificând că astfel s-ar investi și în Parcul Urban de Autobuze.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load