COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Centrul capitalei, paralizat din cauza Maratonului Internațional Chișinău

Centrul capitalei, paralizat din cauza Maratonului Internațional Chișinău

Cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Chișinău se desfășoară n capitală în zilele de sîmbătă și duminică, 28 și 29 septembrie. La competiție participă atît alergători amatori, cît și sportivi profesioniști din țară și de peste hotare.

De asemenea, în cadrul evenimentului sportiv se va desfășura cursa „Kids Run Day by Naturalis” și competiția pentru sportivii în scaune rulante – „Marathon for All”, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor, participanții vor concura în funcție de vîrstă și distanța aleasă: „Maraton” (42 km 195 m), „Semimaraton” (21 km 0975 m), „10 km” și „5 km”. Tot în cadrul competiției se va desfășura și cursa tradițională gratuită „Fun Fun” de 1,5 km, la care participă anual mii de persoane.

Sîmbătă, este organizată competiția pentru copii „KIDS RUN DAY by Naturalis”, al cărei start va fi dat la ora 10.00, iar ceremonia de premiere va avea loc la ora 12.00. evenimentul va continua cu concursuri, competiții, antrenamente și master-class-uri. Seara, la ora 17.00, pentru participanții la „Chișinău Marathon va fi organizată Pasta Party pe teritoriul Food Court. Participanții la competiția pentru copii vor fi premiați cu medalii.

Duminică, începînd cu ora 08.30, va avea loc cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”. La distanța „Marathon for All” vor participa sportivii în scaune rulante împreună cu asistenții (voluntarii) lor. La cursa distractivă „Fun Run” poate participa orice doritor, indiferent de vîrstă și nivelul de pregătire.

În legătură cu desfășurarea competiției, în zilele de sîmbătă și duminică în Chișinău vor fi blocate cîteva dintre străzile principale. Totodată, itinerarele rutelor municipale de transport public vor fi modificate. Conducătorii auto care traversează cartierele unde se va desfășura Maratonul Internațional Chișinău, sînt rugați să respecte indicațiile agenților de circulație.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load