Ceban: Spre regret, Chișinăul nu este Barcelona, dar avem și noi un mic havuz “Montjuic”

Ceban: Spre regret, Chișinăul nu este Barcelona, dar avem și noi un mic havuz “Montjuic”

Pe 25 august, în sectorul Botanica din capitală a fost deschis havuzul renovat la inițiativa consilierilor municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor.


Este vorba despre havuzul îndrăgit de orășeni care se află în scuarul fostului cinematograf “Iskra”, distrus odată cu clădirea cinematografului.


La inițiativa consilierilor fracțiunii PSRM, pentru reparația havuzului, care este situate la intersecția străzilor Decebal – Trandafirilor, au fost alocate 2 mln. lei.


“Deschiderea de ieri a havuzului din scuarul fostului cinematograf “Iskra” s-a transformat într-o adevărată sărbătoare nu doar pentru locuitorii sectorului Botanica, ci pentru toți chișinăuienii. 


Oamenii ne ntreabă cum va funcționa această minunată instalație. Vă informăm că havuzul funcționeaza zilnic, fără iluminare și muzică fiecare jumătate de oră, de la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00. La ora 20.18 se conecteaza muzica și lumina. 


Spre regret, Chișinăul nu este Barcelona, dar avem și noi un mic havuz “Montjuic”. Haideți să avem grijă de el și să ne bucurăm de buna dispoziție pe care o creează!”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load