COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Reparația mai multor drumuri și trotuare din capitală continuă

Ceban: Reparația mai multor drumuri și trotuare din capitală continuă

Lucrările de reabilitare a drumurilor și trotuarelor din capitală continuă, acestea fiind o prioritatea a Primăriei Chișinău. Cel puțin asta spune edilul capitalei, Ion Ceban. Potrivit acestuia, de asemenea, se intervine în spații verzi.

„Actualmente, muncitorii lucrează la reabilitarea trotuarelor din str. N. Testemițanu, acolo este turnat stratul de asfalt. Ulterior, tot pe tronsonul str. Grenoble – str. Vl. Korolenko, va fi reabilitată și partea carosabilă, care va fi lărgită pe anumite segmente. În total, pe str. N. Testemițanu sînt prevăzute un volum de lucrări de 21 mii m²”, a se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că intervenția pe spațiile pietonale se desfășoară în complex cu cea de pe strada Ion Inculeț, urmînd a fi reabilitată o suprafață de 8400 m² de trotuare.


„Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru luna august, curent. În prezent, în capitală se mai află în reparații: străzile N. Costin, Ion Inculeț și Ion Pelivan. De asemenea, sînt în desfășurare lucrări de reabilitare a zonelor pietonale de pe străzile: bd. Moscova, bd. Mircea cel Bătrîn și str. N. Zelinski. Lucrările la trotuarul pietonal de pe strada M. Sadoveanu au fost finalizate”, a mai punctat edilul capital.

Primarul general a mai spus că zilele acestea sînt efectuate și lucrări de frezare a asfaltului uzat pe mai multe străzi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load