COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban promite să pună capăt haosului din construcții și corupției

Ceban promite să pună capăt haosului din construcții și corupției

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, promite că va face tot posibilul ca să scoată corupția și haosul din construcții, scrie noi.md cu referire la o postare a edilului capitalei.

”În prezent se lucrează la definitivarea proiectului de modificare a legislației în domeniul construcțiilor. În acest sens, Primăria împreună cu Guvernul s-au întrunit în mai multe ședințe, ultima fiind organizată ieri, pentru a îmbunătăți legislația în acest sector. Potrivt documentului, în cazul în care va fi adoptat, vor fi acordate împuterniciri suplimentare Administrației Publice Locale, pentru controlul eliberării actelor permisive de construcții”, a scris Ceban.

Potrivit edilului capitalei, la fel, vor fi majorate sancțiunile pentru cei care vor construi ilegal.


”O altă propunere este majorarea termenului de examinare a cererilor de acordare a actelor permisive de construcție, de la 10 zile în prezent, până la 30 de zile, pentru a avea posibilitatea să fie verificate atent tot pachetul de documente. Această modificare fiind introdusă pe o perioadă de un an. Astăzi proiectul va fi examinat la Guvern, le mulțumesc prim-ministrului Ion Chicu și echipei de miniștri pentru operativitate și intervenție. Sper să fie susținut și votat, atât în Guvern cât și Parlament și sa incepem a pune capăt pentru todeauna haosului din construcții și corupția care s-a instaurat în Chișinău. Voi lupta cu acest flagel în toate domeniile!”, a mai scris primarul.

De menționat că îndată după ce a devenit primar, Ion Ceban, a anulat autorizațiile de construcții a mai multor companii care încercau să construiască în sînul unor spații verzi din capitală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load