COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Proiectul "Educație online" a primit multe reacții pozitive

Ceban: Proiectul "Educație online" a primit multe reacții pozitive

Primăria Chișinău primește multe reacții pozitive cu privire la proiectul "Educație online".

Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor primăriei Chișinău, menționînd că săptămîna trecută, numărul de lecțiilor filmate, plasate în biblioteca digitală educatieonline.md, a ajuns la o mie. În total, au fost înregistrate 1.817 de lecții, în acest moment ele se află în process de montare, după care vor fi încărcate pe site, scrie actualitati.md.

Ion Ceban a menționat că într-un timp scurt s-a făcut o muncă enormă și i-a mulțumit tuturor celor implicați.


"Mulțumesc tuturor profesorilor, actorilor și jurnaliștilor, 35 de echipe de filmare, tuturor coordonatorilor și voluntarilor. Mulțumesc, de asemenea, partenerilor care oferă sprijin, inclusiv financiar, precum și canalelor TV și site-urilor care au oferit timp pentru difuzarea lecțiilor video. Noi primim multe reacții pzitive despre acest proiect, inclusiv din partea diasporei, care de asemenea folosește platforma", a menționat edilul capitalei.

Potrivit lui, după perfecționarea proiectului, primăria capitalei, împreună cu Ministrul Educației Culturii şi Cercetării, își propune să continue crearea lecțiilor pentru noul an școlar, dar nu înainte de a îmbunătăți conceptul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load