COVID-19 în MOLDOVA

Ceban: Proiectul Educația Online, ca un copil în fașă, pe care l-am crescut împreună

Ceban: Proiectul Educația Online, ca un copil în fașă, pe care l-am crescut împreună

În Proiectul Educația Online s-a depus foarte mult efort și suflet, iar primarul general Ion Ceban îl cataloghează ca fiind „un copil în fașă”. Declarațiile au fost făcute în cadrul Forumul municipal al cadrelor didactice.

„Astăzi, educatiaonline.md a devenit un proiect național și internațional cu care mă mîndresc și sînt bucuros că am inițiat acest proiect pentru un scop nobil. Chiar dacă mulți ziceau că nu asta trebuie să facă un primar de Chișinău. Dar mă bucur că am reușit și nu a încurcat la dezvoltarea altor obiecte mari care astăzi sînt în derulare. În etapa a II-a sînt implicaţi profesori şi coordonatori – avizori din toată republica. În prima etapă am înregistrat în total peste 6 mii de abonați și peste 1 milion de vizualizări ale lecțiilor video, atît din Republica Moldova, cît şi de peste hotare”, a declarat Ion Ceban.

Ceban spune că pentru etapa a doua, biblioteca va fi completată cu sarcini interactive, unde tinerii își vor putea testa cunoștințele suplimentar. De asemenea, pe platformă sînt încărcate suporturile didactice deschise (manuale digitale, prezentări și exerciții).

Educatieonline.md este un proiect necesar nu doar pe timp de pandemie, dar pentru orice circumstanțe. Este o opțiune suplimentară de învățare pentru elevi.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load