TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară

Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară

Mirosul urît din Capitală continuă să fie un subiect discutat şi controversat. Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, spune că sînt mai mulţi paşi de urmat pentru a putea scăpa de această problemă.


Socialistul ţine să menţioneze că s-a ajuns la aşa o situaţie din cauza „incompetenţei directorilor întreprinderilor responsabile de acest domeniu”, de aceea ei ar trebui înlocuiţi cu alţi profesionişti, a declarat Ceban în cadrul emisiunii In PROfunzime.


Pînă la vară problema mirosului urît din capitală va fi rezolvată, promite primarul: "Bani sînt, trebuie doar folositi cu cap. Trebuie să scăpăm de miros. Eu nu mai vreau să miros asta”.


În opinia sa, exprimată în cadrul emisiunii, Ceban a spus că şefii instituţiilor responsabile de acest domeniu trebuie să fie demişi din funcţii, deoarece nu-şi merită salariile grase pe care le primesc.


Reamintim că Procuratura Generală s-a autosesizat, pe 2 septembrie, cu privire la mirosul neplăcut din Chişinău şi la poluarea rîului Bîc şi a pornit două dosare penale pentru identificarea persoanelor vinovate şi eventuala recuperare a daunelor cauzate.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load