TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Primăria va fi un partener de încredere pentru orice investitor serios

Ceban: Primăria va fi un partener de încredere pentru orice investitor serios

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a avut o întrevedere cu reprezentanţa locală a unui holding de construcţii din Belgia, BESIX Group.

Edilul capitalei a menționat că acum cîțiva ani, această companie a ales oraşul Chișinău pentru a investi în construcţia unui hotel de tip inovativ, care face parte dintr-o reţea de hoteluri pe care grupul le construieşte în Europa, însă pe parcurs s-a ciocnit de un şir de impedimente din partea instituţiilor şi funcționarilor publici, scrie noi.md cu referire la a-tv.md.

În acest sens, investitorii au procurat o clădire istorică avariată și au venit cu un plan de reconstrucţie istorică a edificiului.

“Am fi putut să beneficiem de această ocazie de cîțiva ani, însă din cauza persoanelor incompetente, pe care le-am avut pînă acum, acest lucru nu s-a produs.

În urma acestui ping-pong, cu o epopee birocratică, au umblat de la o ușă la alta mai bine de doi ani, într-un final, această istorie s-a încheiat cu succes”, a subliniat Ceban.

Primarul menționează că problema a fost legal soluționată, iar oamenii spun că nu mai aveau nici o speranță deja în autoritățile locale.

“Astăzi, sînt gata să lucreze în continuare cu Primăria Chișinău pe mai multe domenii, fiind o companie cu o cifră de afaceri serioasă şi cu tehnologii performante dar și proiecte mari realizate în mai multe ţări.

Primăria va fi un partener de încredere pentru orice investitor serios, și nu o “sperietoare” care a fost creată de către fostele administrații”, a conchis edilul capitalei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load