COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Pe locul actualei gări trebuie să fie o zonă de parcare

Ceban: Pe locul actualei gări trebuie să fie o zonă de parcare

Dificultatea constă în faptul că aceasta este proprietatea privată a mai multor agenți. Dacă vom putea convinge investitorii, sîntem gata să-i ajutăm, de la documentația tehnică pînă la proiectarea schemelor de transport.

Aceasta este viziunea noastră și noi lucrăm în această direcție. Punctul său de vedere cu privire la soarta Gării Centrale a fost exprimat, în cadrul emisiunii "Important" cu Lilia Buracovski la TVC-21, de primarul general al capitalei, Ion Ceban, transmite enews.md

- Problema constă în faptul că gara centrală este proprietate privată.


- Dar cînd erați candidat, ați propus acest lucru, deși știați că nu este proprietatea Primăriei?

-Sîntem în proces de negocieri cu acei oameni care au această proprietate. Acolo există conflicte locale, deoarece proprietatea privată nu este doar a unui singur agent. Ei sînt dispuși să coopereze cu privire la o parte a gării, pentru a o transfera la gările de Sud și de Nord. Credem că mai putem crea o platformă la intrarea în oraș, putem ajuta la crearea unei a treia gări ato. Și de acolo oamenii vor ajunge la piața centrală", a menționat Ceban.

Ceban spune că sînt în așteaptarea unui proiect bun. În locul actul actual al gării ar trebui să fie un loc de parcare. Dacă vom putea convinge investitorii, noi sîntem gata să-i ajutăm în multe privințe - de la documentația tehnică la proiectarea schemelor de transport. "Aceasta este viziunea noastră și noi lucrăm în această direcție. Așteptăm ca proprietarii să-și rezolve conflictele cu caracter juridic și în orice moment sîntem gata să le emitem toate autorizațiile", promite primarul general.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load