COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban, mirat de faptul că unioniștii se opun asistenței din partea Bucureștiului

Ceban, mirat de faptul că unioniștii se opun asistenței din partea Bucureștiului

Primarul General al Chișinăului Ion Ceban a fost uimit de cît de activ fracțiunea PL din Consiliul Municipal se opune ajutorului din partea capitalei României.

Acest lucru a avut loc în cadrul dezbaterii proiectului privind asistența gratuită din partea Asociației „Centrul De Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă” pentru elaborarea Planului Urbanistic General al Chișinăului, raportează NOI.md cu referire la actualitati.md.

Ceban a mai menționat că liberalii nu cunosc complet esența proiectului și le-a reproșat că ei nu doresc să contribuie la dezvoltarea capitalei moldovenești.


- Astăzi, Chișinăul și Bucureștiul au peste 10 proiecte comune. Fie că vă place sau nu, această colaborare va continua. Dacă nu ați făcut nimic, aceasta este problema voastră. Intenționez să fac multe lucruri bune pentru Chișinău și avem nevoie de această asistență astăzi. Ei ne ajută atît în elaborarea Planului General, cît și în multe proiecte sociale și economice. Ați împărțit terenurile și ați construit ilegal în acest oraș, ați cheltuit 7 milioane de euro pentru reparația bulevardului Ștefan Cel Mare. Nu vreți să votați - nu votați, a conchis Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load