COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Iluminatul public, conectat pentru un segment de locuitori de pe bd. Dacia (FOTO)

Ceban: Iluminatul public, conectat pentru un segment de locuitori de pe bd. Dacia (FOTO)

De ieri seara, locuitorii de pe segmentul 2 – 10 de pe bulevarul Dacia se bucură de iluminatul public, asta după ce municipalitatea a conectat iluminatul public pe acest sector, transmite ionceban.md.

Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, acest proces a fost îngreunat și amînat din cauza că a avut loc schimbarea cablului de alimentare a consolelor, care a fost vandalizat.


Astfel, au fost montați 23 de piloni și 27 de corpuri de iluminat pe bază de LED, în perimetrul str. Hristo Botev și str. Matei Millo.

„Este un lucru enorm și le mulțumesc celor care au depus efort în acest sens. Mai mult, aici au fost reparate și scările care facilitează accesul pietonal spre stația de așteptare a transportului public din bd. Dacia, intersecție cu str. Hristo Botev. La fel, asfaltul uzat de pe alee a fost schimbat, iar pavajul a fost amenajat”, punctează Ceban.

Primarul afirmă că pe lângă aceste a fost instalate mobilier urban.

„Aici se include bănci și coșuri de gunoi. Noi nu stăm pe loc. Zilnic se muncește în toate sectoarele capitalei pentru a dezvolta și aduce la normalitate lucrurile”, a conchis edilul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load