TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban îl acuză pe Năstase de plagiat

Ceban îl acuză pe Năstase de plagiat

Candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban a explicat la dezbaterile de la Jurnal TV cum le-a reușit celor din PSRM, fiind în opoziție, să implementeze proiecte pentru oraș și suburbii, iar mai mult decît atît, Ion Ceban a venit cu precizări care sînt competențele CMC și care a fost responsabilitatea primarului așa numit ,,proeuropean”.

“Vreau ca oamenii să voteze rațional, nu emoțional, pentru cineva care vorbește ca unii exponenți ai fostei guvernări, despre principii și valori, dar care idee nu are despre problemele orașului și suburbiilor și soluțiile pentru acestea.

Am pus mai multe întrebări oponentului meu, pentru că am vrut să aud răspunsuri clare, dar am auzit, iarăși, despre principii și valori și replici tradiționale care demonstrează lipsa de cunoștințe despre administrarea unui oraș.

Cum am spus. I-am transmis personal cererea prealabilă de chemare în judecată pentru acuzațiile neîntemeiate, care sînt doar vorbe goale.

Și de această dată, a venit cu teze plagiate din proiectul meu despre construcții, fără argumente, fără a pricepe ce vorbește, fără lipsă de cunoaștere și viziune asupra problemelor municipiului. Oare de așa un primar are nevoie capitala?

Eu cred ca oamenii vor vedea și vor decide.

Sunt sigur că în scurt timp vom reuși să facem proiecte pentru fiecare locuitor și să implementăm programe concrete pentru toți și împreună cu locuitorii municipiului Chișinău.

P. S. Numai mie mi s-a părut ca a fost anunțat numele viitorului procuror pe care îl dorește Andrei Năstase?”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load