COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban îi răspunde lui Slusari

Ceban îi răspunde lui Slusari

Unul dintre deputații Blocului ACUM, Alexandru Slusari, declară că „nu vede necesitatea creării unei coaliții în CMC cu PSRM” și nici de ce consilierii din bloc ar trebui să-și asume guvernarea municipiului împreună cu primarul ales, Ion Ceban.

Alexandru Slusari a declarat, în cadrul emisiunii În Profunzime, că nu vede „necesitatea creării unei coaliții în CMC” cu primarul și consilierii din partea PSRM. „Nu văd cum ne putem asuma împreună cu Ceban guvernarea orașului”, a mai adăugat deputatul din Blocul ACUM.

Primarul ales, Ion Ceban, a rămas uimit de poziția lui Slusari, dar a dat asigurări că va discuta cu reprezentanții Blocului ACUM și va găsi soluții. „Nimeni nu mizează pe o coaliție oficială, poate fi o colaborare. Eu oricum mă voi descurca, pentru că ne-am descurcat și cu doar 17 consilieri. O să gestionez situația. Oamenii m-au votat pe mine și pe ei, ca să rezolvăm aceste probleme, mă voi descurca, nu voi da vina pe nimeni”, a subliniat Ceban.


UNIMEDIA amintește că în urma turului doi al alegerilor locale în capitală, candidatul PSRM, Ion Ceban, a cîștigat cursa pentru șefia Primăriei, cu voturile a 52,39% dintre alegători. Ceban va avea 22 consilieri în CMC, iar pentru a asigura majoritatea, sînt necesari cel puțin 26 de consilieri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load