COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban îi invită în teren pe cei care îl critică

Ceban îi invită în teren pe cei care îl critică

Unii sînt buni doar la arătat cu degetul și dat din buze. Cel puțin asta putem concluziona din declarațiile lui Ion Ceban, celor care vin numai cu critici.

„Odată în plus vreau să vă arăt că unii sînt buni pentru critică și, de fapt, habar nu au despre anumite procese de realizare a unor proiecte, obiective. Din păcate nu cunosc nici dintre cei care au avut treabă mai mult s-au mai puțin cu gestionarea orașului. Iată încă o dezinformare, conștientă sau mai puțin conștientă. Virează pe rețelele de socializare o poză cu gurile de captare acoperite. Vreau să vă dezamăgesc stimați internauți, acest lucru face parte din proces”, a declarat Ceban.

Potrivit primarului, în procesul tehnologic de așternere a asfaltului se recomandă astuparea gurilor de captare prin diferite metode, pentru evitarea pătrunderii asfaltului în canalizarea pluvială.


„Vă dau o întîlnire pe șantier tuturor celor curioși, după care putem merge și pe la obiectivele nerealizate de foștii așa numiți conducători ai capitalei. Să aveți spor!”, a punctat edilul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load