COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, despre unele străzi unde au fost reparate conductele

Ceban, despre unele străzi unde au fost reparate conductele

Primarul general Ion Ceban se arată revoltat că unele străzi din capitală arată ca după război, în urma lucrărilor de renovare a conductelor. Acesta a cerut în regim de urgență să fie remediate aceste probleme.

„De parcă este după război. Trebuie eu să convoc sau vă lămuriți singuri? Ele sînt lucrări de luni de zile și arată oribil. Oamenii nu pot trece, pietrișul se duce la vale cu orice ploaie, gropi dezgropate”, a punctat edilul. În replică, pretorii i-a spus că sînt întreprinderi responsabile care trebuie să răspundă. „Ele urmează să intervină”.

Mai mult, Ceban și-a arătat nemulțumirea și față de locurile verzi, unde iarba nu este cosită și a precizat că dacă nu reușesc să își facă treaba, preturile ar putea să aibă alți conducători. „Aici la toți mă refer. Nu tăieți iarbă la cîini. Am văzut cum lucrătorii taie pămîntul. Iar acolo unde trebuie de intervenit, nu se intervine. Nu trebuie să mă înțelegeți pe mine, trebuie să înțelegeți oamenii”, a precizat edilul.


Ion Ceban a solicitat ca să se lucreze mult mai prompt și calitativ. Mai mult, acesta a punctat că cei de la Spații Verzi să intervină și pe segmentul ambrozie. „Harta nu a fost făcută în van”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load