TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban, despre activitatea pretorilor: Vom întreba locuitorii ce părere au (VIDEO)

Ceban, despre activitatea pretorilor: Vom întreba locuitorii ce părere au (VIDEO)

Primarul capitalei, Ion Ceban, ar putea cere opinia locuitorilor vizavi de activitatea pretorilor.

Edilul a declarat, într-un interviu pentru UNIMEDIA, că deja și-a format anumite concluzii, dar așteaptă să treacă termenul de probă de 3 luni, pe care l-a oferit cînd a preluat mandatul.

Deși la mai multe ședințe ale Primăriei, Ion Ceban a scos în evidență problemele din sectorul Buiucani, cerînd explicații de la pretorul Vadim Brînzaniuc, iar pe Facebook l-a etichetat de mai multe ori, în acest sens, edilul susține că atitudinea sa este aceeași față de toți pretorii, iar relația este una strictă - de lucru: „Este o relație exact la fel ca și cu toți ceilalți pretori, nu am nicio preferință. Muncesc, bine, nu muncesc - o să ne despărțim. Absolut pe toți îi menționez pe Facebook”.


Primarul general susține că deja și-a făcut concluziile privind activitatea pretorilor de sector, însă nu a vrut să ne spună care sînt acestea: „Am concluzii, dar încă nu au trecut trei luni, o să vă spun atunci cînd ajungem la acest termen. Haideți să îi lăsăm să muncească. Poate o să întrebăm locuitorii municipiului ce cred ei despre activitatea pretorilor”.

„În tot orașul sînt probleme suficiente. Oamenii ni le raportează, iar noi intervenim și multe din ele se rezolvă în timp foarte scurt”, a mai adăugat Ion Ceban.

La început de mandat, primarul general Ion Ceban a eliberat din funcție toți pretorii și i-a angajat din nou, pe un termen de probă de 3 luni, pentru a demonstra cum se descurcă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load