COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Cu banii cheltuiți pe turul doi, putem construi 8 stadioane și amenaja un parc

Ceban: Cu banii cheltuiți pe turul doi, putem construi 8 stadioane și amenaja un parc

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a declarat că a constatat odată în plus că Primăria Chișinău nu consulta deloc opinia societății civile și oamenilor.

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a precizat că a ajuns la această concluzie în urma numeroaselor discuții și întîlniri cu oamenii din oraș și din suburbii.

„Eu îmi doresc ca Primăria să fie alături de oameni. Noi trebuie să lucrăm, în primul rînd, pentru oameni. Orașul este pentru oameni. Asta trebuie să facem și asta vom face, astfel încît toate deciziile să nu fie luate în cabinet, ci în strînsă colaborare cu asociațiile de profil și organizațiile neguvernamentale, pornind de la nevoile și necesitățile oamenilor și nu invers.”, a declarat Ion Ceban.


În încheiere el i-a îndemnat pe locuitorii municipiului Chișinău să participe la alegerile din 20 octombrie și să aleagă primarul din primul tur, inclusiv pentru a fi economisite cele 8 milioane de lei care ar urma să fie cheltuite pentru turul doi, dacă acesta va avea loc.

” Cu 8 milioane putem construi 8 stadioane, putem amenaja un parc, de exemplu scuarul Catedralei sau Grădina Publică Ștefan Cel Mare, putem aloca acești bani pentru multe alte proiecte importante. Haideți să economisim și să învestim corect banii! Pe data de 20 octombrie că aștept la alegeri!”, a conchis Ion Ceban.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load