COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban are două scenarii în ceea ce privește Piața centrală din Chișinău. Ce prevăd ele

Ceban are două scenarii în ceea ce privește Piața centrală din Chișinău. Ce prevăd ele

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, spune că are două scenarii în ceea ce privește activitatea Pieței centrale din inima capitalei. Potrivit lui, această piață fie trebuie strămutată în alt loc, fie trebuie modernizată totalmente.

„Există două abordări: evacuarea în totalitate a pieței centrale sau modernizarea capitală. Piața centrală nu este doar un loc de vînzare-cumpărare. Este, inclusiv, un teritoriu cultural și social”, spune Ceban, transmite tv8.md.

Totuși, Ion Ceban susține că încă o decizie în acest sens nu a fost luată la nivel municipal. Abia trebuie creat grupul de lucru care să analizeze toate scenariile propuse.


„Vrem să creăm un grup de oameni căruia îi vor fi prezentate toate aceste planuri. Sînt posibile riscuri legate de strămutarea pieței, sînt posibile riscuri în cazul în care piața va fi lăsată în același loc”, a menționat primarul.

Tototdată, edilul capitalei consideră că oricare va fi abordarea, din inima Chișinăului trebuie evacutată Gara Auto Centru, care este alăturată pieței.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load