TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Anterior străzile capitalei au fost lăsate să se distrugă

Ceban: Anterior străzile capitalei au fost lăsate să se distrugă

Zilnic, responsabilii din cadrul Primăriei capitalei intervin pe străzile capitalei, pentru a repara drumurile și pentru a preveni situațiile de avariere.

Despre asta a scris într-o postare pe apgina sa de facebook, primarul general al capitalei, Ion Ceban.

”Ținînd cont că anterior străzile capitalei au fost lăsate să se distrugă, iar reparații se făceau după bunul plac a fostelor autorități. Acum vrem cu tot dinadinsul să remediem acest lucru. Știu că nu este ușor pentru toți, pentru noi că cerem, cei care lucrează zi de zi și depun efort pentru a înlătura acele restanțe rămase de ani buni, nici locuitorilor care așteaptă rezultate. Cu puțină răbdare vom reuși să realizam cele propuse”, a scris edilul.


Potrivit lui Ceban pentru a evita situațiile de avariere se intervine zilnic cu beton asfaltic rece pe străzile din capitală.

”Pe parcursul zilei de miercuri, drumarii au intervenit în sectoarele Centru, Botanica şi Buiucani. Pentru astăzi, muncitorii vor interveni cu beton asfaltic rece pe cîteva străzi din sectoarele Buiucani, Rîşcani şi Ciocana. Lucrările de intervenţie cu beton asfaltic rece vor continua pe străzile capitalei pînă la primăvară. Cînd vom avea temperaturi ale aerului mai mari de 10 grade, vom începe reparaţia străzilor cu asfalt fierbinte”, a adăugat primarul.

De menționat că zilnic, pentru lucrările de plombare a străzilor, sînt antrenate 12 unităţi de tehnică şi 50 de muncitori.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load