COVID-19 în MOLDOVA

Ceban a publicat o poza cu fiica, pregătită de școală

Ceban a publicat o poza cu fiica, pregătită de școală

Astăzi, cînd începe procesul de învățămînt în instituțiile de învățămînt din țară, primarul gereneral al capitalei, Ion Ceban a venit cu un mesaj pentru părinți și pentru profesori.

Acesta a publicat o poză cu fiica cea mare și a spus că este și el părinte și îndeamnă pe toți să pășească cu dreptul în noul an școlar.


”Sînt și eu părinte. Să pășim cu dreptul împreună! Dragi copii, părinți și cadre didactice, vă felicit cu revenirea în instituțiile educaționale din municipiul Chișinău. În acest an, 1 Septembrie este o bucurie, dar și o încercare pentru toți noi. În calitate de părinte sînt îngrijorat de sănătatea copiilor și felul cum va începe, dar și decurge anul școlar propriu-zis. Înțeleg perfect grijile fiecărui părinte în parte, dar mizez pe aportul, susținerea și înțelegerea dvs, anume acum, pentru a putea depăși împreună problemele. În calitate de primar, sînt alături de toate cadrele didactice din sistemul educațional. În situația actuală, este o mare presiune asupra angajaților. Cu toate acestea, ei sînt gata să se implice plenar pentru a fi reluată activitatea școlilor și grădinițelor, în condiții deloc ușoare”, a scris Ceban în postarea sa de pe facebook.

Totodată acesta a reiterat faptul că va fi alături de profesori ori de cîte ori va fi nevoie.

”Mulțumesc fiecărui conducător de instituție, profesor, educator, bucătar, cadru medical, personal auxiliar, care activează în sistemul educațional. Cît de greu ar fi, copiii trebuie să continue studiile. Noi trebuie să învățăm să trăim în așa condiții și să mergem înainte. Des sîntem acuzați, criticați de felul cum sînt luate unele sau alte decizii. Vreau să aduc claritate. Mai bine să fim criticați că unele acțiuni sînt stîngace, decît să nu acționăm. Cîți oameni, atîtea păreri, pe toate cele bune le luăm în calcul. Cei care analizează sînt specialiștii. Fiecare situație este și va fi examinată individual. Doresc un an cu mari succese și cu sănătate pentru toți. Felicitări, dragii mei!”, a mai scri edilul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load