COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban a comentat cererea unor consilieri de a oferi alocații suplimentare spitalelor

Ceban a comentat cererea unor consilieri de a oferi alocații suplimentare spitalelor

Primarul general Ion Ceban anunță că au fost repartizate 40 de milioane de lei pentru spitalele și Asociațiile medical-teritoriale în lupta cu COVID-19.

Această sumă a fost pusă la dispoziție suplimentară, pe lîngă cele peste 9 milioane de lei repartizate anterior. Primarul a făcut această precizare, după ce unii consilier municipali au cerut să fi identificate resurse financiare pentru spitale.

"În prezent, toate instituțiile medicale municipale sînt dotate, medicii sînt echipați, fiind procurate și distribuite toate cele necesare, lucru confirmat astăzi și de toții șefii instituțiilor. Asta deoarece toate eforturile primăriei sînt redirecționate în acest sens. Acum am elaborat și alte scenarii care ne-ar da posibilitatea să repartizăm în caz de urgență la prima etapă în jur de 150 de milioane de lei, la a doua etapă o sumă de pînă la 260 de milioane de lei și 300 de milioane", a scris Ceban pe o rețea de socializare.

El a amintit că Primăria a întrerupt toate licitațiile care urmau să aibă loc în viitorul apropiat. În cazul lucrărilor care sînt în desfășurare, urmează a fi identificate căi juridice și luată o decizie prinvd încheierea sau nu a contractelor.


"Dacă vedem că situația se va înrăutăți și licitația a fost făcută, iar contractul nu a fost încheiat, banii vor fi redirecționați", a adăugat Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load